Opiskelija yhteistyö Gradian kanssa

Yhteistyömme Gradian lähihoitaja opiskelijoiden kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ajan ja jatkuu edelleen. Toimintaa toteutetaan Jyväskylän alueella.

.

Tietokoneen käytön opastusta

Tule opettelemaan tietokoneen käyttöä yhdessä muiden omaishoitajien kanssa gradian opiskelijoiden opastamana. Ei haittaa vaikket olisi aiemmin käyttänyt tietokonetta tai jos jo osaat tietokoneen käytön alkeita. Harjoitellaan jokainen omaan tahtiin yksilöllisessä opastuksessa. Tietokoneen käyttöä emme opettele hampaat irvessä tai hiki hatussa, vaan rennosti yhdessä oppien ja kahvit välillä nauttien. Välillä myös kiinnitämme huomiota omaan hyvinvointiimme opiskelijoiden suunnittelemien terveyteen liittyvien toimintojen parissa. Tule mukaan niin monelle kerralle kuin haluat. Nyt rohkeasti mukaan, aina on hyvä aika oppia uusia taitoja tai kehittää jo olemassa olevia!

Paikka: Yhdistyksen toimisto, Väinönkatu 28 A 4b, Jkl

Aika: Tiistaisin klo 12-14

Päivät: 13.9,   20.9,   27.9

Ilmoittaudu mukaan 6.9.22 mennessä Elinalle puh.050 452 2303.

.

Lähihoitaja opiskelija kotiin?

Omaishoitoperheillä on mahdollisuus saada Gradian lähihoitajaopiskelija auttamaan arjessa maksutta. Opiskelijat voivat mahdollistaa omaishoitajalle hetken hengähdystauon arjessa, viettäen aikaa hoidettavan kanssa. Opiskelija suorittaa omaishoitoon liittyvän opintojakson ja vierailee perheessä useamman viikon ajan n. 1-2 kertaa viikossa, sopien ajat joustavasti omaishoitoperheen kanssa yhdessä. Mukana olevat ja olleet omaishoitaja perheet ovat tyytyväisiä toimintaan.

Jos siis haluat opiskelijan auttamaan arjessasi ja antaa hänen samalla tutustua millaista on elämä omaishoitaja perheessä, ota yhteyttä toimistoomme.

Puh. Elina 050 452 2303